INDRE VELVÆRE GIR YTRE GLØD
Link til de ulike behandlingene
Reaksjoner etter behandling
Det kan oppleves noen reaksjoner i ettertid av massasjebehandling. Hvis man får reaksjoner oppstår de som regel samme dag eller 1-2 dager etter behandlingen. Vi er alle forskjellige og reaksjonene varierer. Noen opplever ingentin, mens andre opplever noe, og det kan variere etter hvilken behandling man har hatt. Får enn smerter i etterkant f.eks. hodepine, kan enn ta vanlig smertestillende f.eks. paracet for å dempe smerten.

De mest vanlige reaksjonene:
  • Ømhet i området som har blitt behandlet. Etter første behandling kjenner man som regel mest for så å avta etter de neste behandlingene. Har man mye spenninger i musklene har man lettere for å bli øm i etterkant.
  • Det kan oppleves å bli stiv og støl en dag eller to etter behanlingen eller det kan kjennes ut som om du har hatt en hard treningsøkt.
  • Noen opplever at de må besøke toalettet litt mer enn vanlig, dette som regel samme dag.
  • De fleste kan føle seg veldig avslappet og tunge i kroppen og de orker kanskje ikke å gjøre så mye etter behandling. Det er viktig å lytte til kroppen og de signalene den gir, så hvis du har mulighet, er det lov å bevilge seg noen timer på sofaen. 
Telefonnummer
976 56 762