INDRE VELVÆRE GIR YTRE GLØD
Link til de ulike behandlingene
Litt om meg
Jeg er utdannet Balanzterapeut hos Balanz massasjeskole, en av landets 5 godkjente massasjeskoler hos Norges massasjeforbund. Jeg startet massasjeutdannelsen min vinteren 2014, og høsten samme år startet jeg enkeltpersonsforetaket M. Langelands Klinikk. Våren 2017 endret jeg navnet på foretaket til Massasjeklinikken muskelterapi som sa litt mer om hva jeg jobbet med.

På klinikken tilbyr jeg behandlinger innenfor muskelterapi og massasje.
For eksempel: Klassisk massasje(Svensk massasje), koppemassasje og terapeutisk streching.

Jeg har også  Avspenningsmassasje og                  som velværebehandlinger.

I flere år har jeg jobbet som hjelpepleier i Gjesdal Kommune, og har alltid interessert meg for å hjelpe mennesker til å ha det bra i hverdagen.
Massasje har vært en stor hobby for meg i mange år ved siden av jobb og jeg bestemte meg etterhvert for å utvide teknikker slik at det ikke bare ble en hobby. I mitt yrke som hjelpepleier så jeg at mange har problemer med stiv nakke, vonde rygger og begynnenede slitasjeskader etter mange års tungt arbeid. Muskelspenninger og feilbelastninger er med på å skape vondter og slitasje, massasje og streching er en effektiv behandling som løser opp muskelspenninger og reduserer disse plagene. Jeg bestemte meg for å kunne være en resurs som kan hjelpe dem og andre mennesker med å stå i jobben lenger, og forhåpentlig få en bedre hverdag.

Jeg jobber hele tiden med å videreutvikle teknikker, og for tiden er jeg i gang med videreutdanning innenfor muskel- og ledd akupunktør (triggerpunktbehandling med nåler), veldig spennende og effektiv behandling i tillegg til massasje.

Velkommen skal du være til min klinikk.
Telefonnummer
976 56 762
Du finner meg på Facebook
Medlem i Norges Massasjeforbund