INDRE VELVÆRE GIR YTRE GLØD
Link til de ulike behandlingene
Kopping er en metode som benytter undertrykk til å bedre sirkulasjonen i huden og i muskulaturen.
Kopping har en lang historie i østlig medisinsk behandling. Teknikken stammer trolig fra Kina, men har også vært i bruk i lengre tid i Vesten. I Norge har samene tradisjonelt brukt kopping i behandling.Klassisk massasje, også kalt svensk massasje, er den massasjeformen som er mest etterspurt hos meg. 
Massasjen gir økt
  • blodsirkulasjon
  • elastitet i musklene
  • elastitet i senene
  • bedre bevegelse i leddene 
  • økt lymfegjennomstrømming.
  • utskillese av avfallsstoffer i musklene

Telefonnummer
976 56 762
Triggerpunktbehandling med nåler er en mild og effektiv tilleggsbehandling til massasjen. Triggerpunktbehandling med nåler forkorter restitusjonstiden, gir kortere smerteperioder, gir mulighet for å opprettholde akivitetsnivå. En avspenningsmassasje er en svært avslappende og effektfull behandling. Massasjen utføres med eteriske oljer som stimulerer sansene dine. Kraniosakralterapi er en metode for å behandle hele kroppen, hodet inkludert, ved å bruke ryggmargsvæskens rytmiske puls som hjelp i diagnostisering og behandling. 
Ryggmargsvæskens rytmiske puls kan kjennes hvor som helst på kroppen, men den er spesielt tydelig på hodeskallen og i bekkenområdet.


Terapeutisk Streching er en meget effektiv behandling av korte muskler.
Før men utfører behandlingen undersøkes musklene og leddenes bevagelighet og funksjon.


Meridianer er energibaner i kroppen, og god helse er avhengig av fri flyt i disse energibanene. 
Hver meridianlinje har forbindelse med indre organer og forsyner dem med energi. Er det en uabalanse eller blokering i meridianlinjen kan dette skape forstyrrelse energibanen. Massasje og aktivering av punktene i meridianlinjene hjelper kroppen med å skille seg av med avfallstoffer og kan forbedre helsetilstanden. Den gir også en følelse av velvære og indre ro.


Opplev en total avspenning og gjennoppbygging av kroppens naturlige systemer ved hjelp av en lett og avspennende massasje kombinert med 8 nøye utvalgte eteriske oljer fra Doterra.